Uitvaartmuziek.jouwweb.nl
Home » begrafenismuziek

Een uitvaartdienst, crematie, of begrafenis is vaak een triest maar soms ook een dankbaar moment. Het gevoel deze uitvaartdienst op een sterke en persoonlijke manier te kunnen beleven , door ook dankbaar te zijn voor de mooie momenten die er waren in het leven van de persoon die is heengegaan. De vele gedachtenismomenten achteraf , aan haar of  hem zullen U herinneren aan de afscheidsdienst.

Naast de vaste rituelen in een dienst is er plaats voor persoonlijke inbreng. Eén voorbeeld hiervan is het voordragen van korte maar gevatte teksten, die zorgen voor een rustpunt tijdens de dienst. Het zijn momenten waar ieder voor zich , op haar of zijn manier , kan stilstaan bij herinneringen. Laat mooie teksten bij voorkeur lezen door mensen met een aangename en duidelijke stem. Ook wij kunnen deze teksten voorlezen.

Muziek is één van de belangrijke facetten die kunnen bijdragen tot de verwerking van zo'n afscheidsgebeuren. Eén belangrijke voorwaarde die door U gesteld wordt is dat de muziek op een gepaste manier én met een persoonlijke "touch" gebracht wordt.

U kan tegenwoordig in een kerk of crematorium CD's afspelen. Dit blijft een vrij "koel" gegeven. De inhoud van de muziek is misschien wel toepasselijk , maar de manier waarop die op de CD staat ? (veel slagwerk en percussie , soms applaus van het publiek op de achtergrond , slechte opname , CD's die blijven haperen , muziek die té lang duurt waarvan het volume dan weer weggedraaid moet worden, enz..)

Met levende muziek heb je alle troeven in huis om voor een perfecte timing te zorgen , én voor een muziekuitvoering die één wordt met de dienst.

Laat aan de priester of dominee , die de dienst voorgaat , duidelijk weten wat Uw wensen en verlangens zijn en breng zoveel mogelijk afwisseling en variatie in de dienst. 

Voeg ook niet té veel items aan toe. Eenvoud siert. Een eenvoudige maar stijlvolle uitvaartdienst met muziek op de daartoe gepaste momenten én een perfecte timing is zéér waardevol !

Wij kunnen u hierbij helpen, met prachtige levende panfluit en gitaarmuziek en eventueel bij het voorlezen van de door u uitgekozen teksten.

 

Bel of mail voor meer info en prijzen over live uitvaartmuziek of begrafenismuziek:

Los del Sol

info@losdelsol.com

tel: 0032-14 62 48 03

GSM: 0031-6 53 18 37 81

Wij verzorgen optredens in heel Nederland en Belgie